Ценова листа

ВНИМАНИЕ: Предстоящо Увеличение на Цените
с 15% от 05.01.2024г. в Секции „Д“ и „Е“

Всички апартаменти за завършени и са с АКТ 16 (удостоверение за ползване). Разполагаме с жилища с различна квадратура, от 45 до 103 кв.м. Запознайте се с цените и свободните апартаменти към момента, като изтеглите файла по-долу (в случай, че изпитвате затруднение, моля свържете се с нас, за да Ви изпратим цените в друг файлов формат):

Свали ценовата листа

Разпределение и цени по етажи

Приятели, представяме Ви новата секция „F“ част от Гранд Ризорт Пампорово!

Секцията е изградена в груб строеж с издаден акт 14 , като започваме изграждането на Електро и ВиК инсталации и монтаж на дограма ! В нея са разположение 45 Апартамента – студия, двустайни и тристайни. В същата сграда се намира и СПА Центъра на Гранд Ризорт Пампорово, с площ от 1200 кв.м., с басейн с размер 14/11 метра, три сауни, две парни бани и други!

Сградата е свързана с топла вързка с хотелската част на Гранд Резорт Пампорово където са рзположени Рецепцията, Лоби бар, Ресторант! Секция „F“ ще бъде въведена в експлоатация до началото на зимнен сезон 2024-2025 год.

Предлагаме различни начини на плащане, като се съобразяваме с изискванията на купувача! Всички помещения се довършват луксозно до ключ , като баните са …………….

Благодарение на услугите, които предлага Гранд Ризорт Пампорово, имотите в него ще се радват на голяма заетост при отдаването им под наем. Вече имаме над 150 доволни клиенти, които генерират заетост от 130-150 дни за изминалата година.