Имате ли ски апартамент? Или къща? Прекарвате ли часове в разглеждане на ски апартаменти за продажба онлайн? Като собственик на имот под наем, дали сте наясно кой резервира имоти, подобни на този, който притежавате или мечтаете да го притежавате, за да може от ски апартамента да има положителна финансова възвръщаемост.

Ако знаете от какво ще се нуждаят гостите, можете да организирате и оборудвате апартамента си според тях. Това от своя страна означава, че вашите обяви и маркетингови кампании ще се харесат на вашите идеални гости. Вашите реклами на апартамента ще се открояват повече от тези, които нямат ключови характеристики и ясно дефинирани предимства за гостите.

Прочетете, за да разберете какво правят собствениците, за да накарат техните ски апартаменти да привличат лоялни, доволни гости отново и отново…

Предложението е към продаващите предприемачи или купувачите да помислят за типа гости, които може да срещнете, може да звучи малко базово, но е доста добър списък от неща. Щастливите гости често стават повторни гости – така че защо да не отидете дадете максимума от себе си още сега?

  1. Спортни ентусиасти

Мит е, че само скиори наемат или купуват апартаменти в ски курортите. Пампорово е страхотен и за деца през цялата година! Например, отварят се лифтове през лятото за транспортиране на велосипеди, пешеходци и т.н., така че има нещо за всички видове спортни ентусиасти както през лятото, така и през зимата!

Мениджърите на курортите и доставчиците на дейности също са много наясно, че зимните гости са отворени да опитат различни спортове и дейности.

Изграждането или реновирането в или извън курорт с вече изградена чудесна инфраструктура за летовници има смисъл. Очаквайте да приветствате запитвания от любители на снежните спортове и планините, катерачи, колоездачи, както и голфъри, парапланеристи и други!

Как да направите своя ски апартамент привлекателен за спортните ентусиасти …

Предоставете точна информация за ски лифта, включително времена и алтернативи в случай на затваряне.

Организирайте склад за оборудване или препоръчайте спортен магазин със склад или гардероб?

Уверете се, че има място за сушене на оборудването

  1. Нежелаещи да шофират

Снегът не вали само по ски пистите! За някои зимни гости шофирането до и в курорта е предизвикателство и притеснение!

Много инвеститори, именно затова избират да изграждат обекти в курортни центрове или по маршрути на ски автобуси. Веднъж дошли в курорта, гостите могат да използват мрежата от ски автобуси, за да обиколят ски курорта или да се разхождат.

а. Собствениците или управителите на имота могат да помогнат на гостите при резервирането на летищни трансфери.

б. Очертайте дали вашият имот (къща, хижа или апартамент) е или не е близо до спирка на ски автобус.

в. Посочете дали вашият ски апартамент включва специални места за паркиране.

г. Ако вашият апартамент няма обособен паркинг, наемете или препоръчайте някой наблизо.

  1. Търсачи на забавление!

Спортните магазини под наем и офисите за лифт карти често предлагат шкафчета, така че гостите през зимата да могат да оставят своето ски оборудване под наем близо до пистите в края на деня. Често ски автобусите се движат до вечерта, което означава, че апре-ски и вечеря в ресторант в града са възможни, без да се налага да шофирате. Следователно за зимните гости е лесно да се насладят на планината през деня, след това да се хранят добре и да танцуват здраво!

Туристическите служби и местните асоциации организират толкова много страхотни вечерни събития като концерти, барбекюта, кина на открито, продукции на местни театрални групи, културни събития, фестивали, панаири на занаяти и фолклор, през цялото лято, а понякога и извън сезона.

Как да направите своя ски апартамент привлекателен за търсачите на забавления …

  1. Информирайте гостите си за нощния живот
  2. Препоръчайте местни ресторанти, барове и кафенета.

Ски апартаментите и къщите изобщо не са бедните роднини на ски хижите.  Подхождат на различни видове собственици и различни гости.

Гранд Ризорт Пампорово е изпълнен със светлина и е просторен.

  1. Любители на природата

Родопите предлагат зашеметяваща природа за всички, през цялата година, за хора от всички възрасти и всички нива на физическа подготовка. Безплатно!.

Как да направите своя ски апартамент привлекателен за любителите на природата …

Подчертайте зашеметяващите гледки около вашия имот във фотография и покажете как гостите ще могат да се насладят на всички външни пространства.

Оставете телескоп в апартамента си или алманах за гледане на звезди с просто око. Помислете за предоставяне на книги/ръководства на различни езици.

Осигурете местни карти, природни пътеводители и маршрути, както и бинокли за изследване!

Ски апартаментите в центъра на града предлагат много очевидни предимства за гостите.  Представете си и през лятото?

  1. Двойки и по-малки групи

Ски апартаментите и къщите могат да предложат високо качество на завършеност и комфорт, страхотни транспортни връзки, допълнителни удобства и др. Освен това може да са по-достъпни за групи с по-малък капацитет или двойки.

Как да направите вашия ски апартамент или къща привлекателен за малки групи?

При правителствените ограничения при пандемията, върху размера на групите търсенето от по-малки групи се бе увеличило неимоверно. Апартаменти в ски курорти с по-малък капацитет се представиха добре както през лятото, така и през зимата.

Ски апартаментите в реновирани ферми, пък са просто специални!

Със страхотни вътрешни и външни съоръжения и местоположение в долната част на една от

  1. Гости, които искат да се отпуснат, да размишляват и да презаредят

Как ски апартаментите могат да се харесат на тези, които пренастройват начина си на живот?

Изпробвайте сами някои от местните спа центрове, терапевти и специалисти по личностно развитие. Не само е добре да се възползвате, но и ще можете да споделите препоръките си с гостите си, прекрасни социални контакти.

Подарете уелнес лакомства на екипа на къщата или апартамента си, за да могат и те да се възползват и да споделят опита си с гостите.

Има ли тихо място в апартамента, където могат да се настанят мобилните практикуващи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *