Гранд Ризорт Пампорово / Grand Resort Pamporovo е мащабен, реализиран проект с цел продажба на апартаменти и къщи в прекрасния ски курорт на България, Пампорово. Завършени ски апартаменти с АКТ 16 в Пампорово от строител.

Пампорово е познат на повечето любители на ски спортовете и често посещаван и предпочитан от ценителите на зимните преживявания от Европа и целия свят. Родопа планина със своята притегателна сила, широта и гостоприемните й хора, прави всяко преживяване тук незабравимо. Разходките в планината и пролетта, и лятото са прекрасни, еко-пътеки, посещения на манастири, докосване до древната култура на траките, са все неща, които могат да ви запленят и развълнуват тук. Всепризнатата магическа сила на родопската музика, на родопската гайда могат да заредят душите ви за дълго време, нещо, което не може да се случи така лесно и силно в големия град.

Комплексът от апартаменти и къщи се разпростира в широтата на 22 000 кв.м. Така, както се полага за един ски курорт и креативно и екологично, реализирано строително начинание в него, една трета от площта е заделена и покрита вече с паркове и места за отдих, забавления и свободно време.

На терена на комплекса са реализирани от строителя 200 апартамента, ски къщи и цели 8000 кв.м. хотел от планински тип.

На собствениците ще се предлага пълно менажиране на имотите, услуги по поддръжка, чистене, текущи ремонти по предварително съгласувани, изгодни условия между страните. Помещения на собственици ще могат да се отдават на принципа на хотелско настаняване от нас с типичното, стандартно 24 / 7 настаняване на рецепция.

Последното превръща закупуването на апартамент в Пампорово от строител, в наистина добра инвестиция за всяко едно семейство или група от приятели съмишленици, любители на снежните спортове например; може да е разбира се и добра бизнес инвестиция за фирми и организации. Къщите също могат да бъдат закупени директно от нас, строителя, може да се поръча обзавеждане, по изготвен стандартен, или ваш, или дизайнерски проект.
Отново да се върнем на природата и околността, към магията на Родопите и Пампорово, като пристан в нея и към Гранд Ризорт Пампорово.

Комплексът е кацнал точно над легендарните Орфеевите скали и Скалата Караманджа, всеизвестни, знакови забележителности на региона. Пеша, за около двадесетина минути се стига до скалите, а дали си заслужава, меко казано да, гледките са внушителни и спиращи дъха. В подножието на Орфеевите скали има предвидени места, където можете да си спретнете незабравими пикници, със семейството, с приятели, с колеги и спортни съмишленици, планинари и други. Маршрутите имат свежа маркировка, така че няма как да се заблудите или отклоните от пътя си. Сам Орфей е черпел вдъхновение за песните и мелодиите си, съзерцавайки скалите, така мълвят местните хора, нежно опъвал струните на арфата си, а нежните трели се носели из целите Родопи. Смолянските езера, разпръснати навсякъде по долината на река Черна се виждат като на длан от Орфеевите скали. Така с орлов поглед, но в малко по различна посока може да съзерцавате и планините на северна Гърция, до която наша съседка можете често с база Пампорово, да си организирате екскурзии и почивки.